WELKOM OP WEBLOG 'WANDEL KIJK EN KIEK'
Het weblog met aandacht voor fotograferen, wandelen én fietsen

Op het weblog 'Wandel Kijk en Kiek' wil ik - Truus Wijnen - mijn passie voor wandelen, fietsen en fotografie graag met u delen.
Twente, het grensgebied met Duitsland maar ook de Achterhoek zijn de streken waar ik veel op pad ben. Was het in eerste instantie met name wandelend, de laatste tijd ben ik ook regelmatig fietsend de omgeving aan het verkennen. Altijd gaat een fototoestel mee. Vrijwel alle foto's die op dit weblog staan zijn dan ook tijdens één van die tochten gemaakt.
Ik organiseer regelmatig wandelingen. Doorgaans in het oosten van het land. Heeft u ook zin om een keer mee te gaan dan bent u van harte welkom! Wandeldata alsmede nadere informatie over de wandelingen zijn *hier* te vinden.
Dit Weblog Wandel Kijk en Kiek bestaat al jaren en door de jaren heen zijn er vele berichten op geplaatst. Om het overzichtelijk te houden is er voor al mijn wandelingen nu een eigen weblog: Wandelweblog 'Over Wandelen Gesproken'.
Hier zijn tientallen routes te vinden en worden regelmatig nieuwe wandelreportages en -routes bijgeplaatst.

De aandacht op dit weblog zal steeds meer verschuiven naar het fietsen maar blijft als hoofdthema het fotograferen houden. Eén en ander in de vorm van zowel (natuur-)foto's, fotoreportages of fotoseries, met als voorbeelden:
Maandag Wasdag
Op een Bankje
De Postbode van..


De foto's en artikelen op deze site hebben het Copyright Truus Wijnen. Wilt u info over de foto's/artikelen of ze ergens voor gebruiken, neem dan svp contact met mij op.


woensdag 15 april 2009

Toffe Peer

Keek ik gisteren even achter de deur bij iemand die ik een tijdje geleden de hiernaastgeplaatste foto had gegeven. Hij had me toen verteld dat hij de foto zo mooi vond.

Ondertussen had hij er een mooie lijst omheen gedaan en de foto had een goede plek gekregen.

Toen ik de foto weer terug zag was ik eigenlijk toch niet zo te spreken over de afdruk; het was alsof er een blauwe waas overheen hing.  "Ik maak wel een nieuwe print voor je" vertelde ik hem. "geef deze maar weer mee".

Maar nee hoor, onder géén beding. Want déze had hij gekregen en hij vond de foto wel goed en ik kreeg 'm echt niet weer terug.

In ieder geval niét voordat hij dood ging. En dat duurt zeker nog een hele tijd.

En weet je, dat zijn nou de dingen waar je het voor doet, zulke opmerkingen en zulke mensen. En ach...eigenlijk vond ik 'm toch al wel een  toffe peer. Maar nu zelfs nog een beetje "tofferder". 

Geen opmerkingen: