WELKOM OP WEBLOG 'WANDEL KIJK EN KIEK'
Het weblog met aandacht voor fotograferen, wandelen én fietsen

Op het weblog 'Wandel Kijk en Kiek' wil ik - Truus Wijnen - mijn passie voor wandelen, fietsen en fotografie graag met u delen.
Twente, het grensgebied met Duitsland maar ook de Achterhoek zijn de streken waar ik veel op pad ben. Was het in eerste instantie met name wandelend, de laatste tijd ben ik ook regelmatig fietsend de omgeving aan het verkennen. Altijd gaat een fototoestel mee. Vrijwel alle foto's die op dit weblog staan zijn dan ook tijdens één van die tochten gemaakt.
Ik organiseer regelmatig wandelingen. Doorgaans in het oosten van het land. Heeft u ook zin om een keer mee te gaan dan bent u van harte welkom! Wandeldata alsmede nadere informatie over de wandelingen zijn *hier* te vinden.
Dit Weblog Wandel Kijk en Kiek bestaat al jaren en door de jaren heen zijn er vele berichten op geplaatst. Om het overzichtelijk te houden is er voor al mijn wandelingen nu een eigen weblog: Wandelweblog 'Over Wandelen Gesproken'.
Hier zijn tientallen routes te vinden en worden regelmatig nieuwe wandelreportages en -routes bijgeplaatst.

De aandacht op dit weblog zal steeds meer verschuiven naar het fietsen maar blijft als hoofdthema het fotograferen houden. Eén en ander in de vorm van zowel (natuur-)foto's, fotoreportages of fotoseries, met als voorbeelden:
Maandag Wasdag
Op een Bankje
De Postbode van..


De foto's en artikelen op deze site hebben het Copyright Truus Wijnen. Wilt u info over de foto's/artikelen of ze ergens voor gebruiken, neem dan svp contact met mij op.


woensdag 1 april 2009

Hangjongeren van 0341

Ze zaten al een tijdje aan die tafel, beetje babbelen, praatjes maken, sigaretje er bij. Ik zat iets verder op, beetje uit te rusten van een heftig foto-dagje 0341.  En toen..."Mevrouw....wilt u ons ook op de foto zetten?"   vroegen ze. Och dacht ik....waarom ook niet en ik zei dat ik dat wel wilde maar dat ik de foto's wel op internet zou zetten.

"Goed hoor..Waar zet u het dan op? Hyves of zo?"  Ja zoiets, vertelde ik hen en vroeg ook wat ik dan bij de foto's moest neerzetten.

"Nou, zet er maar bij "De hangjongeren van Nunspeet".

Oké, zo gezegd zo gedaan.   De hangjongeren van Nunspeet dus..best aardig waren ze. En, mocht u ze kennen, wilt u dan even tegen ze zeggen dat ze echt op het internet staan?


Geen opmerkingen: