WELKOM OP WEBLOG 'WANDEL KIJK EN KIEK'
Het weblog met aandacht voor fotograferen, wandelen én fietsen

Op het weblog 'Wandel Kijk en Kiek' wil ik - Truus Wijnen - mijn passie voor wandelen, fietsen en fotografie graag met u delen.
Twente, het grensgebied met Duitsland maar ook de Achterhoek zijn de streken waar ik veel op pad ben. Was het in eerste instantie met name wandelend, de laatste tijd ben ik ook regelmatig fietsend de omgeving aan het verkennen. Altijd gaat een fototoestel mee. Vrijwel alle foto's die op dit weblog staan zijn dan ook tijdens één van die tochten gemaakt.
Ik organiseer regelmatig wandelingen. Doorgaans in het oosten van het land. Heeft u ook zin om een keer mee te gaan dan bent u van harte welkom! Wandeldata alsmede nadere informatie over de wandelingen zijn *hier* te vinden.
Dit Weblog Wandel Kijk en Kiek bestaat al jaren en door de jaren heen zijn er vele berichten op geplaatst. Om het overzichtelijk te houden is er voor al mijn wandelingen nu een eigen weblog: Wandelweblog 'Over Wandelen Gesproken'.
Hier zijn tientallen routes te vinden en worden regelmatig nieuwe wandelreportages en -routes bijgeplaatst.

De aandacht op dit weblog zal steeds meer verschuiven naar het fietsen maar blijft als hoofdthema het fotograferen houden. Eén en ander in de vorm van zowel (natuur-)foto's, fotoreportages of fotoseries, met als voorbeelden:
Maandag Wasdag
Op een Bankje
De Postbode van..


De foto's en artikelen op deze site hebben het Copyright Truus Wijnen. Wilt u info over de foto's/artikelen of ze ergens voor gebruiken, neem dan svp contact met mij op.


maandag 9 maart 2009

Maandag Wasdag

Het is ondertussen "Voer voor Psychologen"  deze wasdagfoto's van mij. Onbewust heb ik de afgelopen jaren de was gefotografeerd.  Of het nu in Nederland was of in het buitenland.

Maar...ik blijk niet de enige te zijn. Laat ik nu een tijdje geleden iemand tegen komen die ook wasjes op de foto zet. Alleen zij zet ze niet op een weblog.  Nee, zij heeft ze geplaatst in een magazine.  Blijkt een erg populaire rubriek te zijn, vertelde ze me pas geleden.

Ondertussen blijf ik gewoon nog even doorgaan met mijn foto-wasjes.

Maandag Wasdag (9) :  Isle of Wight, Groot-Britannië.


Ook de andere wasjes uit deze serie zien? Klik dan * hier *


Geen opmerkingen: