WELKOM OP WEBLOG 'WANDEL KIJK EN KIEK'
Het weblog met aandacht voor fotograferen, wandelen én fietsen

Op het weblog 'Wandel Kijk en Kiek' wil ik - Truus Wijnen - mijn passie voor wandelen, fietsen en fotografie graag met u delen.
Twente, het grensgebied met Duitsland maar ook de Achterhoek zijn de streken waar ik veel op pad ben. Was het in eerste instantie met name wandelend, ondertussen ben ik ook regelmatig fietsend de omgeving aan het verkennen. Altijd gaat een fototoestel mee. Vrijwel alle foto's die op dit weblog staan zijn dan ook tijdens één van die tochten gemaakt. Dit Weblog Wandel Kijk en Kiek bestaat al jaren en door de jaren heen zijn er vele berichten op geplaatst. Om het overzichtelijk te houden is er voor al mijn wandelingen nu een eigen weblog: Wandelweblog 'Over Wandelen Gesproken'.
Hier zijn tientallen routes te vinden en worden regelmatig nieuwe wandelreportages en -routes bijgeplaatst.

De aandacht op dit weblog zal steeds meer verschuiven naar het fietsen maar blijft als hoofdthema het fotograferen houden. Eén en ander in de vorm van zowel (natuur-)foto's, fotoreportages of fotoseries, met als voorbeelden:
Maandag Wasdag
Op een Bankje
De Postbode van..


De foto's en artikelen op deze site hebben het Copyright Truus Wijnen. Wilt u info over de foto's/artikelen of ze ergens voor gebruiken, neem dan svp contact met mij op.


vrijdag 12 september 2008

Wandelmoment: Radio Kootwijk

Vandaag heb ik een wandeling gemaakt in de buurt van het Kootwijkerzand en omdat ik toch in de buurt was ook even een expositie in het kader van de Triënnale in Apeldoorn.  in het voormalige zendstation "Radio Kootwijk" bekeken. Niet zozeer om de expositie maar meer omdat ik graag eens in het gebouw wilde kijken. En dat was echt de moeite waard! Er was zelfs een kleine rondleiding door het gebouw en kon je op verschillende verdiepingen een kijkje nemen. Onderstaande foto heb ik gemaakt vanaf de eerste verdieping. Vanwege de expositie was het niet mogelijk een totaaloverzicht van de grote ruimte beneden te maken.Meer foto's van Radio Kootwijk alsmede een (beschrijving van) een wandelroute kun aantreffen in dit weblogbericht van 24-11-2010.

Geen opmerkingen: