WELKOM OP WEBLOG 'WANDEL KIJK EN KIEK'
Het weblog met aandacht voor fotograferen, wandelen én fietsen

Op het weblog 'Wandel Kijk en Kiek' wil ik - Truus Wijnen - mijn passie voor wandelen, fietsen en fotografie graag met u delen.
Twente, het grensgebied met Duitsland maar ook de Achterhoek zijn de streken waar ik veel op pad ben. Was het in eerste instantie met name wandelend, de laatste tijd ben ik ook regelmatig fietsend de omgeving aan het verkennen. Altijd gaat een fototoestel mee. Vrijwel alle foto's die op dit weblog staan zijn dan ook tijdens één van die tochten gemaakt.
Ik organiseer regelmatig wandelingen. Doorgaans in het oosten van het land. Heeft u ook zin om een keer mee te gaan dan bent u van harte welkom! Wandeldata alsmede nadere informatie over de wandelingen zijn *hier* te vinden.
Dit Weblog Wandel Kijk en Kiek bestaat al jaren en door de jaren heen zijn er vele berichten op geplaatst. Om het overzichtelijk te houden is er voor al mijn wandelingen nu een eigen weblog: Wandelweblog 'Over Wandelen Gesproken'.
Hier zijn tientallen routes te vinden en worden regelmatig nieuwe wandelreportages en -routes bijgeplaatst.

De aandacht op dit weblog zal steeds meer verschuiven naar het fietsen maar blijft als hoofdthema het fotograferen houden. Eén en ander in de vorm van zowel (natuur-)foto's, fotoreportages of fotoseries, met als voorbeelden:
Maandag Wasdag
Op een Bankje
De Postbode van..


De foto's en artikelen op deze site hebben het Copyright Truus Wijnen. Wilt u info over de foto's/artikelen of ze ergens voor gebruiken, neem dan svp contact met mij op.


maandag 18 augustus 2008

Oude Studieboeken

Het regende vanochtend. Dus het plan om te gaan wandelen maar even verschoven naar een andere dag.

In plaats daarvan eindelijk dan maar eens een begin maken met het opruimen van de zolder. Als eerste die oude schoolboeken bij elkaar pakken en in de oud-papierdoos doen. Ondertussen zijn de boeken al zo'n tientallen jaren oud en je doet er toch niets meer mee.  Meteen ook maar alle oude examenopdrachten, syllabi, naslagwerken enz. enz. weggedaan. Wat moet je d'r toch allemaal mee.

En... hebben de studies wat opgeleverd?  In ieder geval voor dit moment een leuke foto en weer een nieuw weblogberichtje.

Oh ja, mochten er nog mensen zijn die interesse in zo'n oud boek hebben, mail me dan snel even want over 2 weken wordt het oude papier opgehaald.

Geen opmerkingen: