WELKOM OP WEBLOG 'WANDEL KIJK EN KIEK'
Het weblog met aandacht voor fotograferen, wandelen én fietsen

Op het weblog 'Wandel Kijk en Kiek' wil ik - Truus Wijnen - mijn passie voor wandelen, fietsen en fotografie graag met u delen.
Twente, het grensgebied met Duitsland maar ook de Achterhoek zijn de streken waar ik veel op pad ben. Was het in eerste instantie met name wandelend, ondertussen ben ik ook regelmatig fietsend de omgeving aan het verkennen. Altijd gaat een fototoestel mee. Vrijwel alle foto's die op dit weblog staan zijn dan ook tijdens één van die tochten gemaakt. Dit Weblog Wandel Kijk en Kiek bestaat al jaren en door de jaren heen zijn er vele berichten op geplaatst. Om het overzichtelijk te houden is er voor al mijn wandelingen nu een eigen weblog: Wandelweblog 'Over Wandelen Gesproken'.
Hier zijn tientallen routes te vinden en worden regelmatig nieuwe wandelreportages en -routes bijgeplaatst.

De aandacht op dit weblog zal steeds meer verschuiven naar het fietsen maar blijft als hoofdthema het fotograferen houden. Eén en ander in de vorm van zowel (natuur-)foto's, fotoreportages of fotoseries, met als voorbeelden:
Maandag Wasdag
Op een Bankje
De Postbode van..


De foto's en artikelen op deze site hebben het Copyright Truus Wijnen. Wilt u info over de foto's/artikelen of ze ergens voor gebruiken, neem dan svp contact met mij op.


Routebeschrijving Fietsroute Wolvega - Rottige MeentheRoutebeschrijving
Fietsroute Wolvega - Rottige Meenthe


Start: parkeerplaats van het vd valk Hotel Wolvega
Adres: Atalanta 10, 8472 CA Wolvega
Parkeren: bij de start is goede parkeergelegenheid
Afstand fietsroute: 30 km
Route-informatie: route gaat geheel via knooppunten
Kaart: zie aan eind van dit bericht
Printen routebeschrijving: de tekst selecteren > kopiëren > plakken > printen
Download: Eventueel kan de routebeschrijving, met nummers van de knooppunten, ook  * hier * gedownload worden.

Aandachtspunten:
Start: ga vanaf de ingang!! van het vd Valk Hotel naar links en ga direct na de parkeerplaats die links ligt, het smalle fietspad op. Aan het eind linksaf en vervolgens al snel in de bocht links aanhouden: pad dat langs de vijver achter het hotel langsloopt. Je zit dan op de fietsroute richting knooppunt 83.
Let op dat je, nadat je iets later de snelweg bent onderdoor gefietst, direct daarna rechtsaf moet, het bruggetje over om bij knooppunt 83 te komen. Dit is ter plekke wat onduidelijk. Na de brug direct weer rechtsaf waarna je weer de snelweg onderdoor fietst.

Aan het eind van de fietsroute, ter hoogte van fietsknooppunt  58 ziet je aan de rechterzijde dan weer het van der Valk Hotel liggen


(83) >> (79) >> (77) >> (75) >> (36)

(32) >> (28) >> (34) >> (50) >> (58)Geen opmerkingen: