WELKOM OP WEBLOG 'WANDEL KIJK EN KIEK'
Het weblog met aandacht voor fotograferen, wandelen én fietsen

Op het weblog 'Wandel Kijk en Kiek' wil ik - Truus Wijnen - mijn passie voor wandelen, fietsen en fotografie graag met u delen.
Twente, het grensgebied met Duitsland maar ook de Achterhoek zijn de streken waar ik veel op pad ben. Was het in eerste instantie met name wandelend, de laatste tijd ben ik ook regelmatig fietsend de omgeving aan het verkennen. Altijd gaat een fototoestel mee. Vrijwel alle foto's die op dit weblog staan zijn dan ook tijdens één van die tochten gemaakt.
Ik organiseer regelmatig wandelingen. Doorgaans in het oosten van het land. Heeft u ook zin om een keer mee te gaan dan bent u van harte welkom! Wandeldata alsmede nadere informatie over de wandelingen zijn *hier* te vinden.
Dit Weblog Wandel Kijk en Kiek bestaat al jaren en door de jaren heen zijn er vele berichten op geplaatst. Om het overzichtelijk te houden is er voor al mijn wandelingen nu een eigen weblog: Wandelweblog 'Over Wandelen Gesproken'.
Hier zijn tientallen routes te vinden en worden regelmatig nieuwe wandelreportages en -routes bijgeplaatst.

De aandacht op dit weblog zal steeds meer verschuiven naar het fietsen maar blijft als hoofdthema het fotograferen houden. Eén en ander in de vorm van zowel (natuur-)foto's, fotoreportages of fotoseries, met als voorbeelden:
Maandag Wasdag
Op een Bankje
De Postbode van..


De foto's en artikelen op deze site hebben het Copyright Truus Wijnen. Wilt u info over de foto's/artikelen of ze ergens voor gebruiken, neem dan svp contact met mij op.


maandag 3 februari 2014

Nieuwsgierige aagjes

Als je aan het wandelen bent dan kom je van alles tegen.
Zo liep ik afgelopen week over kleine plattelandsweggetjes met aan weerszijden weilanden, bomenrijen en boerderijen.
Hier in het oosten van het land wil het dan ook nog wel eens gebeuren dat de route over een erf van een boerderij loopt. En dat zijn vaak de mooiste wandelmomenten.
Want wees eerlijk, dit moment waarop twee nieuwsgierige aagjes door een raampje koekeloeren om te zien wie daar nu weer voorbij wandelt, is er toch een om in te lijsten?2 opmerkingen:

Anoniem zei

Het is dringen voor het raam. De een na laatste vind ik het leukst, twee nieuwsgierige roze snoetjes :-D

Hendrika zei

Oh, dat was ik, ik zit weer te prutsen op een tablet met m'n dikke boerinnenvingers :-(.