WELKOM OP WEBLOG 'WANDEL KIJK EN KIEK'
Het weblog met aandacht voor fotograferen, wandelen én fietsen

Op het weblog 'Wandel Kijk en Kiek' wil ik - Truus Wijnen - mijn passie voor wandelen, fietsen en fotografie graag met u delen.
Twente, het grensgebied met Duitsland maar ook de Achterhoek zijn de streken waar ik veel op pad ben. Was het in eerste instantie met name wandelend, de laatste tijd ben ik ook regelmatig fietsend de omgeving aan het verkennen. Altijd gaat een fototoestel mee. Vrijwel alle foto's die op dit weblog staan zijn dan ook tijdens één van die tochten gemaakt.
Ik organiseer regelmatig wandelingen. Doorgaans in het oosten van het land. Heeft u ook zin om een keer mee te gaan dan bent u van harte welkom! Wandeldata alsmede nadere informatie over de wandelingen zijn *hier* te vinden.
Dit Weblog Wandel Kijk en Kiek bestaat al jaren en door de jaren heen zijn er vele berichten op geplaatst. Om het overzichtelijk te houden is er voor al mijn wandelingen nu een eigen weblog: Wandelweblog 'Over Wandelen Gesproken'.
Hier zijn tientallen routes te vinden en worden regelmatig nieuwe wandelreportages en -routes bijgeplaatst.

De aandacht op dit weblog zal steeds meer verschuiven naar het fietsen maar blijft als hoofdthema het fotograferen houden. Eén en ander in de vorm van zowel (natuur-)foto's, fotoreportages of fotoseries, met als voorbeelden:
Maandag Wasdag
Op een Bankje
De Postbode van..


De foto's en artikelen op deze site hebben het Copyright Truus Wijnen. Wilt u info over de foto's/artikelen of ze ergens voor gebruiken, neem dan svp contact met mij op.


zondag 8 april 2012

Pinksterbloemen

Ik moest afgelopen week ineens aan Ria denken. Ria loopt in haar woonplaats elke dag wel een keer langs de Schipbeek. Fototoestel mee en kieken maar.
Onlangs had ze nog een pinksterbloem op de foto gezet.
Ik liep in mijn woongemeente langs de Schipbeek.
En ja hoor, ook daar stonden pinksterbloemen langs het water.
Grappig, te bedenken dat ik daar liep te fotograferen en dat een tiental kilometers verderop langs dezelfde beek misschien wel op hetzelfde moment Ria aan het rondstruinen was.

Pinksterbloemen langs de Schipbeek omg Markelosebroek

3 opmerkingen:

Monique zei

Mooi in beeld gebracht Truus! In Limburg noemen we ze mariabloempjes :)

Willy zei

Ja mooi! Echt bloemen uit mijn jeugd, vroeger stonden de weilanden er vol van.
Fijne avond, groetjes

Ria zei

Dat zou zomaar gekund hebben, Truus.
En ik zie, dat jij ook bij een Paasvuur geweest bent, maar niet in Splo!!!
Stonden we samen in de vlammen te staren, haha....
En morgen lopen we weer samen hetzelfde rondje!
Het moet niet gekker worden *lol*
Groetjesss...Ria.