WELKOM OP WEBLOG 'WANDEL KIJK EN KIEK'
Het weblog met aandacht voor fotograferen, wandelen én fietsen

Op het weblog 'Wandel Kijk en Kiek' wil ik - Truus Wijnen - mijn passie voor wandelen, fietsen en fotografie graag met u delen.
Twente, het grensgebied met Duitsland maar ook de Achterhoek zijn de streken waar ik veel op pad ben. Was het in eerste instantie met name wandelend, de laatste tijd ben ik ook regelmatig fietsend de omgeving aan het verkennen. Altijd gaat een fototoestel mee. Vrijwel alle foto's die op dit weblog staan zijn dan ook tijdens één van die tochten gemaakt.
Ik organiseer regelmatig wandelingen. Doorgaans in het oosten van het land. Heeft u ook zin om een keer mee te gaan dan bent u van harte welkom! Wandeldata alsmede nadere informatie over de wandelingen zijn *hier* te vinden.
Dit Weblog Wandel Kijk en Kiek bestaat al jaren en door de jaren heen zijn er vele berichten op geplaatst. Om het overzichtelijk te houden is er voor al mijn wandelingen nu een eigen weblog: Wandelweblog 'Over Wandelen Gesproken'.
Hier zijn tientallen routes te vinden en worden regelmatig nieuwe wandelreportages en -routes bijgeplaatst.

De aandacht op dit weblog zal steeds meer verschuiven naar het fietsen maar blijft als hoofdthema het fotograferen houden. Eén en ander in de vorm van zowel (natuur-)foto's, fotoreportages of fotoseries, met als voorbeelden:
Maandag Wasdag
Op een Bankje
De Postbode van..


De foto's en artikelen op deze site hebben het Copyright Truus Wijnen. Wilt u info over de foto's/artikelen of ze ergens voor gebruiken, neem dan svp contact met mij op.


vrijdag 13 augustus 2010

Denemarken, een uitnodiging!

Ik ben mij aan het oriënteren op postzegels uit Denemarken. Als ik in het buitenland zit dan wil ik nog weleens kaarten uit die landen versturen met eigengemaakte postzegels. Zo heb je in Denemarken o.a. de volgend postzegels:

Dit moet toch inspiratie geven voor eigen te maken postzegels. Ik hou jullie op de hoogte van één en ander.
Ik zal jullie sowieso op de hoogte houden van de Denemarkentrip. Er staat nl weer heel wat leuks te gebeuren. Over een aantal weken ga ik wandelen in Denemarken. Nu is dat niet zo heel bijzonder, hoor ik jullie denken. Dat klopt, het bijzondere zit 'm erin dat ik uitgenodigd ben door het Deens Verkeersbureau.
Het lange-afstandswandelpad "de Heerweg" (www.haervej.dk ) in Jutland wordt dit jaar geopend en naast journalisten heb ik ook de eer gekregen uitgenodigd te worden voor een persreis. Iets waar ik natuurlijk super blij en vereerd mee ben. En het leuke is dat ik ook nog iemand mee mag nemen op deze trip; een reis- en wandelpartner. Ik heb er voor gekozen om iemand mee te vragen die ook een wandelweblog heeft. We kunnen dan beiden, ieder op onze eigen manier, verslag doen van het gebeuren.
Ongetwijfeld zullen jullie er nog veel over zien en lezen.
Med venlig hilsen!
 

Geen opmerkingen: