WELKOM OP WEBLOG 'WANDEL KIJK EN KIEK'
Het weblog met aandacht voor fotograferen, wandelen én fietsen

Op het weblog 'Wandel Kijk en Kiek' wil ik - Truus Wijnen - mijn passie voor wandelen, fietsen en fotografie graag met u delen.
Twente, het grensgebied met Duitsland maar ook de Achterhoek zijn de streken waar ik veel op pad ben. Was het in eerste instantie met name wandelend, ondertussen ben ik ook regelmatig fietsend de omgeving aan het verkennen. Altijd gaat een fototoestel mee. Vrijwel alle foto's die op dit weblog staan zijn dan ook tijdens één van die tochten gemaakt. Dit Weblog Wandel Kijk en Kiek bestaat al jaren en door de jaren heen zijn er vele berichten op geplaatst. Om het overzichtelijk te houden is er voor al mijn wandelingen nu een eigen weblog: Wandelweblog 'Over Wandelen Gesproken'.
Hier zijn tientallen routes te vinden en worden regelmatig nieuwe wandelreportages en -routes bijgeplaatst.

De aandacht op dit weblog zal steeds meer verschuiven naar het fietsen maar blijft als hoofdthema het fotograferen houden. Eén en ander in de vorm van zowel (natuur-)foto's, fotoreportages of fotoseries, met als voorbeelden:
Maandag Wasdag
Op een Bankje
De Postbode van..


De foto's en artikelen op deze site hebben het Copyright Truus Wijnen. Wilt u info over de foto's/artikelen of ze ergens voor gebruiken, neem dan svp contact met mij op.


maandag 12 april 2010

Maandag Wasdag

Het laatste wasdagje dat ik hier geplaatst heb was eind december. Daarna had ik ze geplaatst op het andere (nu niet meer bestaande) weblog. Ik laat deze nog even de revue passeren om ook op dit weblog weer "bij te zijn".

Wasdag 51: Verscholen wasje Twickel

Je ziet ze overal, de wasjes. Even zitten op het bankje bij de Noordmolen en ja hoor, daar zie je er weer één. Wasdag 50: V.R.S Antonio Zuid Portugal
 Wasdag 49: Tavira
Wasdag 48: Portugal

Het had dagen geregend in het zuiden van Portugal. Toen het dan ook een dag droog was zag je overal wasjes hangen. In het plaatsje Vila real de St Antonio kostte het gewoon moeite om een foto te maken waar geen was opstond.

Een waar Was-Hof van Heden.Wasdag 47: Monte Gordo Portugal

De visserswijk in Monte Gordo bestaat uit kleine huisjes waar tussendoor straatjes en steegjes lopen. Als er gewassen wordt hangt de was op vaak ingenieuze wijze te drogen midden tussen de huizen. Toen ik er liep moest ik mij een weg banen door de vele wasjes heen. Het leverde een tal van foto's op. Daar zal ik jullie de komende weken nog veel van laten zien. Maar nu deze aardige mevrouw die er helemaal geen probleem van maakte dat ik haar fotografeerde.


Ook de andere wasjes uit deze serie zien? Klik dan  * hier *Geen opmerkingen: