WELKOM OP WEBLOG 'WANDEL KIJK EN KIEK'
Het weblog met aandacht voor fotograferen, wandelen én fietsen

Op het weblog 'Wandel Kijk en Kiek' wil ik - Truus Wijnen - mijn passie voor wandelen, fietsen en fotografie graag met u delen.
Twente, het grensgebied met Duitsland maar ook de Achterhoek zijn de streken waar ik veel op pad ben. Was het in eerste instantie met name wandelend, de laatste tijd ben ik ook regelmatig fietsend de omgeving aan het verkennen. Altijd gaat een fototoestel mee. Vrijwel alle foto's die op dit weblog staan zijn dan ook tijdens één van die tochten gemaakt.
Ik organiseer regelmatig wandelingen. Doorgaans in het oosten van het land. Heeft u ook zin om een keer mee te gaan dan bent u van harte welkom! Wandeldata alsmede nadere informatie over de wandelingen zijn *hier* te vinden.
Dit Weblog Wandel Kijk en Kiek bestaat al jaren en door de jaren heen zijn er vele berichten op geplaatst. Om het overzichtelijk te houden is er voor al mijn wandelingen nu een eigen weblog: Wandelweblog 'Over Wandelen Gesproken'.
Hier zijn tientallen routes te vinden en worden regelmatig nieuwe wandelreportages en -routes bijgeplaatst.

De aandacht op dit weblog zal steeds meer verschuiven naar het fietsen maar blijft als hoofdthema het fotograferen houden. Eén en ander in de vorm van zowel (natuur-)foto's, fotoreportages of fotoseries, met als voorbeelden:
Maandag Wasdag
Op een Bankje
De Postbode van..


De foto's en artikelen op deze site hebben het Copyright Truus Wijnen. Wilt u info over de foto's/artikelen of ze ergens voor gebruiken, neem dan svp contact met mij op.


dinsdag 20 januari 2009

Fotomoment: Het Neusje is van...

Nee dus, geen konijn en ook geen koe. Zo"n neus ziet er echt anders uit. Maar...het was de snoet van een schaap!  Tiny had het goed. Proficiat.

Het schaap was eerst nog een beetje verlegen. Ze kroop snel weer weg achter de staldeur toen ik naderde. Maar al vrij spoedig was haar verlegenheid verdwenen en gedroeg ze zich als een echte diva. Ze poseerde gewillig voor een collega-fotograaf.  En liet zich van haar mooiste kant zien.
Ineens werd mijn duidelijk waar de uitdrukking  "Schaapachtig Kijken"  vandaan komt:


We wisselden enkele grappen uit en hebben daar smakelijk om gelachen:Na een tijdje had ze er genoeg van. Ze keerde zich om en verdween weer in haar stal.En ik? Ik liep weer verder op zoek naar de volgende Fotomomenten.

Geen opmerkingen: