WELKOM OP WEBLOG 'WANDEL KIJK EN KIEK'
Het weblog met aandacht voor fotograferen, wandelen én fietsen

Op het weblog 'Wandel Kijk en Kiek' wil ik - Truus Wijnen - mijn passie voor wandelen, fietsen en fotografie graag met u delen.
Twente, het grensgebied met Duitsland maar ook de Achterhoek zijn de streken waar ik veel op pad ben. Was het in eerste instantie met name wandelend, de laatste tijd ben ik ook regelmatig fietsend de omgeving aan het verkennen. Altijd gaat een fototoestel mee. Vrijwel alle foto's die op dit weblog staan zijn dan ook tijdens één van die tochten gemaakt.
Ik organiseer regelmatig wandelingen. Doorgaans in het oosten van het land. Heeft u ook zin om een keer mee te gaan dan bent u van harte welkom! Wandeldata alsmede nadere informatie over de wandelingen zijn *hier* te vinden.
Dit Weblog Wandel Kijk en Kiek bestaat al jaren en door de jaren heen zijn er vele berichten op geplaatst. Om het overzichtelijk te houden is er voor al mijn wandelingen nu een eigen weblog: Wandelweblog 'Over Wandelen Gesproken'.
Hier zijn tientallen routes te vinden en worden regelmatig nieuwe wandelreportages en -routes bijgeplaatst.

De aandacht op dit weblog zal steeds meer verschuiven naar het fietsen maar blijft als hoofdthema het fotograferen houden. Eén en ander in de vorm van zowel (natuur-)foto's, fotoreportages of fotoseries, met als voorbeelden:
Maandag Wasdag
Op een Bankje
De Postbode van..


De foto's en artikelen op deze site hebben het Copyright Truus Wijnen. Wilt u info over de foto's/artikelen of ze ergens voor gebruiken, neem dan svp contact met mij op.


Fietsroute Holten Nijverdal Sallandse Heuvelrug


Routebeschrijving
Fietsroute over Sallandse Heuvelrug - Fietsen langs knooppunten  
Holten - Nijverdal - Holten 39 km

Start:  Station Holten, Stationsstraat 12, 7451BH Holten (knooppunt 71)
of Station Nijverdal, Leo ten Brinkeweg Nijverdal (is in de nabijheid van knooppunt 55, vervolgens vanaf (55) via de knooppunt (53) naar (58) fietsen waarna u op de route zit. Op de terugweg vervolgens dan weer vanaf (58) naar (53) en (55) fietsen. 
Afstand: rond de 35 - 40 km afhankelijk of bij station Nijverdal gestart wordt  
Route-informatie: route gaat via knooppunten. Af en toe zit er een klimmetje in de route. 
Kaart: zie aan het eind van dit bericht. Start bij Station Holten, vervolgens kunnen de volgende fietsknooppunten worden gevolgd. 
Let op, om bij knooppunt (71) te komen fiets u vanaf de parkeerplaats bij het station naar links, linksaf het spoor overgaan en direct weer naar links. Even verder is dan knooppunt (71).

(71) > (70) > (66) > (87)

(75) > (60) > (58) > (62)

(57) > (56)  > (5) > (61) > (64)

(65) > (69) > (71)Update Augustus 2019


Geen opmerkingen: