WELKOM OP WEBLOG 'WANDEL KIJK EN KIEK'
Het weblog met aandacht voor fotograferen, wandelen én fietsen

Op het weblog 'Wandel Kijk en Kiek' wil ik - Truus Wijnen - mijn passie voor wandelen, fietsen en fotografie graag met u delen.
Twente, het grensgebied met Duitsland maar ook de Achterhoek zijn de streken waar ik veel op pad ben. Was het in eerste instantie met name wandelend, de laatste tijd ben ik ook regelmatig fietsend de omgeving aan het verkennen. Altijd gaat een fototoestel mee. Vrijwel alle foto's die op dit weblog staan zijn dan ook tijdens één van die tochten gemaakt.
Ik organiseer regelmatig wandelingen. Doorgaans in het oosten van het land. Heeft u ook zin om een keer mee te gaan dan bent u van harte welkom! Wandeldata alsmede nadere informatie over de wandelingen zijn *hier* te vinden.
Dit Weblog Wandel Kijk en Kiek bestaat al jaren en door de jaren heen zijn er vele berichten op geplaatst. Om het overzichtelijk te houden is er voor al mijn wandelingen nu een eigen weblog: Wandelweblog 'Over Wandelen Gesproken'.
Hier zijn tientallen routes te vinden en worden regelmatig nieuwe wandelreportages en -routes bijgeplaatst.

De aandacht op dit weblog zal steeds meer verschuiven naar het fietsen maar blijft als hoofdthema het fotograferen houden. Eén en ander in de vorm van zowel (natuur-)foto's, fotoreportages of fotoseries, met als voorbeelden:
Maandag Wasdag
Op een Bankje
De Postbode van..


De foto's en artikelen op deze site hebben het Copyright Truus Wijnen. Wilt u info over de foto's/artikelen of ze ergens voor gebruiken, neem dan svp contact met mij op.


zondag 6 oktober 2013

Koeien

Koeien, ze zijn een dankbaar onderwerp om op de foto te zetten.
Omdat ik nogal eens - wandelend - op pad ben kom ik er ze met enige regelmaat tegen.
En dan een foto maken is dan ook als snel een keer gebeurd.
Ik deel die gemaakte beelden regelmatig op Twitter. Het blijkt idd dat het een geliefd onderwerp is.
Gisteren had ik een foto van een koe en een biggetje op Twitter gezet. Ik kwam ze afgelopen week tegen bij een wandeling in de Achterhoek. En hoewel de foto's niet al te scherp zijn heb ik het niet gelaten ze plaatsen.De twitteraars in den lande waren er enthousiast over.

De andere koeienfoto's zijn van een eerdere datum.2 opmerkingen:

Willy zei

Geweldig! Had ik nog niet gezien, twitter ook niet.

Hendrika zei

Ze hebben natuurlijk een hoog knuffelgehalte - koeien ;-D. Het kalf en het biggetje samen op 1 foto is wel heel bijzonder: zo vaak zie je niet biggetjes buiten.