WELKOM OP WEBLOG 'WANDEL KIJK EN KIEK'
Het weblog met aandacht voor fotograferen, wandelen én fietsen

Op het weblog 'Wandel Kijk en Kiek' wil ik - Truus Wijnen - mijn passie voor wandelen, fietsen en fotografie graag met u delen.
Twente, het grensgebied met Duitsland maar ook de Achterhoek zijn de streken waar ik veel op pad ben. Was het in eerste instantie met name wandelend, ondertussen ben ik ook regelmatig fietsend de omgeving aan het verkennen. Altijd gaat een fototoestel mee. Vrijwel alle foto's die op dit weblog staan zijn dan ook tijdens één van die tochten gemaakt. Dit Weblog Wandel Kijk en Kiek bestaat al jaren en door de jaren heen zijn er vele berichten op geplaatst. Om het overzichtelijk te houden is er voor al mijn wandelingen nu een eigen weblog: Wandelweblog 'Over Wandelen Gesproken'.
Hier zijn tientallen routes te vinden en worden regelmatig nieuwe wandelreportages en -routes bijgeplaatst.

De aandacht op dit weblog zal steeds meer verschuiven naar het fietsen maar blijft als hoofdthema het fotograferen houden. Eén en ander in de vorm van zowel (natuur-)foto's, fotoreportages of fotoseries, met als voorbeelden:
Maandag Wasdag
Op een Bankje
De Postbode van..


De foto's en artikelen op deze site hebben het Copyright Truus Wijnen. Wilt u info over de foto's/artikelen of ze ergens voor gebruiken, neem dan svp contact met mij op.


vrijdag 30 november 2012

Zonnestralen na de mist

Het was behoorlijk mistig vanochtend in Twente.
En terwijl ik mijn rugzak aan het inpakken was kwamen de eerste afmeldingen voor de door mij georganiseerde wandeling al binnen. Oeps, zouden er nog wel deelnemers overblijven?
Nu is er niets veranderlijker dan het weer dus een wandeling afzeggen zal ik niet snel doen. Daarnaast wist ik dat er een handvol wandelaars wél de mist zouden trotseren en netjes bij het startpunt van de route klaar zouden staan om er een mooie wandeldag van te maken.
Toen ik bij het vertrekpunt aankwam was de mist al aan het optrekken. En inderdaad de "diehards" stonden al klaar om op pad te gaan.
Het was even wachten op de deelnemer die wat fileleed had maar toen ook die gearriveerd was en we echt op pad gingen hadden we het mooiste weer wat we ons konden wensen.
Zon en her en der nog de naweeën van de mist.
Het was een goede beslissing geweest de wandeling door te laten gaan.


Zicht op de Haerstraat vanuit het Kalheupinkpark Oldenzaal


Natuurgebied Elfterheurne Oldenzaal


Zonnestralen door de bomen omgeving Oldenzaal De Lutte
 

Op de Paasberg Oldenzaal De Lutte


 
Natuurgebied Egheria Oldenzaal De Lutte
2 opmerkingen:

Willy zei

Het leverde hele mooie foto's op. Bijna sprookjesachtig.
Fijn weekend,

Klaske zei

Inderdaad sprookjesachtig mooie foto's Truus.