WELKOM OP WEBLOG 'WANDEL KIJK EN KIEK'
Het weblog met aandacht voor fotograferen, wandelen én fietsen

Op het weblog 'Wandel Kijk en Kiek' wil ik - Truus Wijnen - mijn passie voor wandelen, fietsen en fotografie graag met u delen.
Twente, het grensgebied met Duitsland maar ook de Achterhoek zijn de streken waar ik veel op pad ben. Was het in eerste instantie met name wandelend, ondertussen ben ik ook regelmatig fietsend de omgeving aan het verkennen. Altijd gaat een fototoestel mee. Vrijwel alle foto's die op dit weblog staan zijn dan ook tijdens één van die tochten gemaakt. Dit Weblog Wandel Kijk en Kiek bestaat al jaren en door de jaren heen zijn er vele berichten op geplaatst. Om het overzichtelijk te houden is er voor al mijn wandelingen nu een eigen weblog: Wandelweblog 'Over Wandelen Gesproken'.
Hier zijn tientallen routes te vinden en worden regelmatig nieuwe wandelreportages en -routes bijgeplaatst.

De aandacht op dit weblog zal steeds meer verschuiven naar het fietsen maar blijft als hoofdthema het fotograferen houden. Eén en ander in de vorm van zowel (natuur-)foto's, fotoreportages of fotoseries, met als voorbeelden:
Maandag Wasdag
Op een Bankje
De Postbode van..


De foto's en artikelen op deze site hebben het Copyright Truus Wijnen. Wilt u info over de foto's/artikelen of ze ergens voor gebruiken, neem dan svp contact met mij op.


dinsdag 19 januari 2010

Sterretje in de voorruit


CARGLASS

Ik had een sterretje in de voorruit. En aangezien sterretjes met vorst en sneeuw sterren kunnen worden was het de hoogste tijd dat eens te laten maken. Liefst natuurlijk dan ook ergens waar ze meteen de hele rompslomp met je verzekering regelen. Dat scheelt al weer veel papierwerk.
Maar ja, de gevestigde sterretjesmakers zitten toch allemaal in de wat grotere steden. Ben je zo weer minstens een halve ochtend kwijt als je daar naar toe moet.
Maar toen..een helder moment; had ik niet ergens reclame gezien over Service-Voor-de-Deur. Dat maar eens proberen.
En kijk:


Op de afgesproken tijd voor de deur.En dan wordt begonnen met de reparatie.Er wordt een ingewikkeld apparaatje opgezet.
Dat doet z'n werk.En na een tijdje is je ruit weer op sterkte.Tussendoor worden de andere ramen van de auto ook nog even
mooi schoongemaakt.En dan is het al weer voor elkaar.
Service-Voor-de-Deur. Lekker makkelijk toch?
(Met dank aan Marc)

U kunt een reactie op dit bericht geven door op reactie hieronder te klikken, voer tekst in, kies profiel bv naam met eventueel url en kies dan éérst voor voorbeeld en daarna voor plaatsen.


Geen opmerkingen: