WELKOM OP WEBLOG 'WANDEL KIJK EN KIEK'
Het weblog met aandacht voor fotograferen, wandelen én fietsen

Op het weblog 'Wandel Kijk en Kiek' wil ik - Truus Wijnen - mijn passie voor wandelen, fietsen en fotografie graag met u delen.
Twente, het grensgebied met Duitsland maar ook de Achterhoek zijn de streken waar ik veel op pad ben. Was het in eerste instantie met name wandelend, de laatste tijd ben ik ook regelmatig fietsend de omgeving aan het verkennen. Altijd gaat een fototoestel mee. Vrijwel alle foto's die op dit weblog staan zijn dan ook tijdens één van die tochten gemaakt.
Ik organiseer regelmatig wandelingen. Doorgaans in het oosten van het land. Heeft u ook zin om een keer mee te gaan dan bent u van harte welkom! Wandeldata alsmede nadere informatie over de wandelingen zijn *hier* te vinden.
Dit Weblog Wandel Kijk en Kiek bestaat al jaren en door de jaren heen zijn er vele berichten op geplaatst. Om het overzichtelijk te houden is er voor al mijn wandelingen nu een eigen weblog: Wandelweblog 'Over Wandelen Gesproken'.
Hier zijn tientallen routes te vinden en worden regelmatig nieuwe wandelreportages en -routes bijgeplaatst.

De aandacht op dit weblog zal steeds meer verschuiven naar het fietsen maar blijft als hoofdthema het fotograferen houden. Eén en ander in de vorm van zowel (natuur-)foto's, fotoreportages of fotoseries, met als voorbeelden:
Maandag Wasdag
Op een Bankje
De Postbode van..


De foto's en artikelen op deze site hebben het Copyright Truus Wijnen. Wilt u info over de foto's/artikelen of ze ergens voor gebruiken, neem dan svp contact met mij op.


dinsdag 11 mei 2010

Wandelen in Noorwegen - Hiking in Norway

Brochures Noorwegen.

Ik heb al eerder geschreven over mijn wandel- en fotografietrips naar Noorwegen. In aanvulling hierop nog de informatie dat het Noorsverkeersbureau VisitNorway meer dan prachtige brochures op haar website heeft staan. Niet alleen over wandelen in Noorwegen, maar o.a. ook over kamperen, fjorden en de plaats Bergen. Ze zijn gratis te downloaden of aan te vragen.

In de uitgebreide wandelbrochure tref je veel informatie aan over de wandelmogelijkheden, kaartmateriaal en dergelijke. Klik * hier * om op de betreffende site te komen.

En omdat het er zo mooi is toch nog enkele foto's (klik voor grotere afbeeldingen). Nog meer foto's van Noorwegen zijn te bekijken op Noorwegen in Beeld .
Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...