WELKOM OP WEBLOG 'WANDEL KIJK EN KIEK'
Het weblog met aandacht voor fotograferen, wandelen én fietsen

Op het weblog 'Wandel Kijk en Kiek' wil ik - Truus Wijnen - mijn passie voor wandelen, fietsen en fotografie graag met u delen.
Twente, het grensgebied met Duitsland maar ook de Achterhoek zijn de streken waar ik veel op pad ben. Was het in eerste instantie met name wandelend, de laatste tijd ben ik ook regelmatig fietsend de omgeving aan het verkennen. Altijd gaat een fototoestel mee. Vrijwel alle foto's die op dit weblog staan zijn dan ook tijdens één van die tochten gemaakt.
Ik organiseer regelmatig wandelingen. Doorgaans in het oosten van het land. Heeft u ook zin om een keer mee te gaan dan bent u van harte welkom! Wandeldata alsmede nadere informatie over de wandelingen zijn *hier* te vinden.
Dit Weblog Wandel Kijk en Kiek bestaat al jaren en door de jaren heen zijn er vele berichten op geplaatst. Om het overzichtelijk te houden is er voor al mijn wandelingen nu een eigen weblog: Wandelweblog 'Over Wandelen Gesproken'.
Hier zijn tientallen routes te vinden en worden regelmatig nieuwe wandelreportages en -routes bijgeplaatst.

De aandacht op dit weblog zal steeds meer verschuiven naar het fietsen maar blijft als hoofdthema het fotograferen houden. Eén en ander in de vorm van zowel (natuur-)foto's, fotoreportages of fotoseries, met als voorbeelden:
Maandag Wasdag
Op een Bankje
De Postbode van..


De foto's en artikelen op deze site hebben het Copyright Truus Wijnen. Wilt u info over de foto's/artikelen of ze ergens voor gebruiken, neem dan svp contact met mij op.


woensdag 29 oktober 2014

Wandelen op het landgoed WeldamVorige week heb ik weer eens een "wandelrondje Weldam" (gelegen in de Hof van Twente) gedaan. Het landgoed Weldam is één van m'n favoriete plekken om de benen te strekken maar ook om foto's te maken. Op het uitgestrekte landgoed is er altijd wel iets om op de foto te zetten. Het jaargetijde maakt dan eigenlijk niet uit. Elk seizoen heeft z'n charme.
Ook deze keer was er - ondanks het wat druilerige weer aan het begin van de wandeling - genoeg om voor stil te staan of vast te leggen op beeld. Toen aan het eind van de middag ook ook nog de zon ging schijnen werd het helemaal een geslaagde wandel- en fotografiemiddag.


Ter informatie: het is mogelijk op het landgoed paaltjesroutes te volgen. (variërend van 2 tot 5 km) . Update: De routes en de bewegwijzering zijn in het voorjaar van 2015 'opgeknapt' en zijn nu goed te lopen. En dat is mooi, met name voor diegenen er de weg niet zo goed weten en daarom graag routepaaltjes volgen. Want het Weldam is een mooie plek om op stap te gaan.
Zie voor informatie over startpunt e.d. van deze vernieuwde routes * dit bericht *  op m'n wandelweblog.

Bordjes zijn opgeknapt.


Bekijk ook de andere berichten en foto's * klik *  over het Weldam. Met foto's gemaakt in alle jaargetijden.

 


Geen opmerkingen: