WELKOM OP WEBLOG 'WANDEL KIJK EN KIEK'
Het weblog met aandacht voor fotograferen, wandelen én fietsen

Op het weblog 'Wandel Kijk en Kiek' wil ik - Truus Wijnen - mijn passie voor wandelen en fotografie graag met u delen.
Twente maar ook de Achterhoek zijn de streken waar ik veel op pad ben. Was het in eerste instantie met name wandelend, de laatste tijd ben ik ook regelmatig fietsend de omgeving aan het verkennen. Altijd gaat een fototoestel mee. Afwisselend de spiegelreflex- dan weer de compactcamera. De meeste foto's die hier geplaatst zijn dan ook tijdens één van die tochten gemaakt.
Ik organiseer regelmatig (foto-)wandelingen. Doorgaans in het oosten van het land. Heeft u ook zin om een keer mee te gaan dan bent u van harte welkom! Wandeldata alsmede nadere informatie over de diverse wandelingen zijn *hier* te vinden.
Weblog Wandel Kijk en Kiek bestaat al jaren en door de jaren heen zijn er vele berichten op geplaatst. Om het overzichtelijk te houden is er voor al mijn wandelingen nu een eigen weblog. Op dit Wandelweblog 'Over Wandelen Gesproken' zijn tientallen routes te vinden en regelmatig worden hier nieuwe wandelreportages en -routes bijgeplaatst.

De aandacht op dit weblog zal steeds meer verschuiven naar het fietsen maar blijft als hoofdthema het fotograferen houden. Eén en ander in de vorm van zowel (natuur-)foto's, fotoreportages of fotoseries, met als voorbeelden:
Maandag Wasdag
Op een Bankje
De Postbode van..


De foto's en artikelen op deze site hebben het Copyright Truus Wijnen. Wilt u info over de foto's/artikelen of ze ergens voor gebruiken, neem dan svp contact met mij op.


Wandelagenda

Wandelagenda

Wandelingen

Eén keer in de maand organiseer ik veelal op een vrijdag een wandeling van rond de 13 - 16 km. Doorgaans wordt er in de omgeving van Twente of de Achterhoek gewandeld in een gemoedelijk tempo. Geprobeerd wordt de wandeling bij een horecagelegenheid te laten beginnen zodat er voor de wandeling eerst koffie gedronken kan worden.  Omdat er niet altijd een horeca is onderweg kan het zijn dat je moet lunchen in 'het veld'. Iets te eten en drinken meenemen is dus handig.

Wandeldata

Vrijdag 20 januari wandeling van ongeveer 12 km in het grensgebied Nederland - Duitsland
Vrijdag 17 februari: wandeling van 15 - 17 km in de omgeving van het Gildehauser Venn
Vrijdag 24 maart: wandeling van 16 km in de omgeving van Rijssen
Vrijdag 21 april: wandeling in Twente of de Achterhoek


Kuierochtend De Lutte

Elke laatste woensdag van de maand organiseer ik voor het Dorpshoes Erve Boerrigter in De Lutte een zgn kuierochtend. 
Na het drinken van een kop koffie wordt op pad gegaan voor een korte wandeling (5 à 6 km) in een rustig tempo in en om De Lutte. De bedoeling is rond 12.30 uur weer bij het Dorpshoes terug te zijn. Deze wandelingen zijn ook uitermate geschikt voor niet-geoefende wandelaars en/of mensen die geen lange wandelingen kunnen maken. Iedereen is van harte welkom om op deze ochtenden mee te wandelen. De eerstvolgende kuierochtenden zijn op: 
Woensdag 22 februari
Woensdag 29 maart
Woensdag 26 april
Start is (na het event. drinken van een kop koffie vanaf 9.30 uur) áltijd om 10.00 uur vanaf Dorpshoes Erve Boerrigter, Plechelmusstraat 14, 7587 AM De Lutte.

Opgave en nadere informatie over de wandelingen/vertrek e.d. via mail.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...