WELKOM OP WEBLOG 'WANDEL KIJK EN KIEK'
Het weblog met aandacht voor fotograferen, wandelen én fietsen

Op het weblog 'Wandel Kijk en Kiek' wil ik - Truus Wijnen - mijn passie voor wandelen, fietsen en fotografie graag met u delen.
Twente maar ook de Achterhoek zijn de streken waar ik veel op pad ben. Was het in eerste instantie met name wandelend, de laatste tijd ben ik ook regelmatig fietsend de omgeving aan het verkennen. Altijd gaat een fototoestel mee. Afwisselend de spiegelreflex- dan weer de compactcamera. De meeste foto's die hier geplaatst zijn dan ook tijdens één van die tochten gemaakt.
Ik organiseer regelmatig (foto-)wandelingen. Doorgaans in het oosten van het land. Heeft u ook zin om een keer mee te gaan dan bent u van harte welkom! Wandeldata alsmede nadere informatie over de diverse wandelingen zijn *hier* te vinden.
Weblog Wandel Kijk en Kiek bestaat al jaren en door de jaren heen zijn er vele berichten op geplaatst. Om het overzichtelijk te houden is er voor al mijn wandelingen nu een eigen weblog. Op dit Wandelweblog 'Over Wandelen Gesproken' zijn tientallen routes te vinden en regelmatig worden hier nieuwe wandelreportages en -routes bijgeplaatst.

De aandacht op dit weblog zal steeds meer verschuiven naar het fietsen maar blijft als hoofdthema het fotograferen houden. Eén en ander in de vorm van zowel (natuur-)foto's, fotoreportages of fotoseries, met als voorbeelden:
Maandag Wasdag
Op een Bankje
De Postbode van..


De foto's en artikelen op deze site hebben het Copyright Truus Wijnen. Wilt u info over de foto's/artikelen of ze ergens voor gebruiken, neem dan svp contact met mij op.


dinsdag 25 november 2014

Libellen nog te zien op 21 -23 november

Het is prachtig weer de laatste dagen.
Door het uitblijven van koud weer zijn er nog steeds bloeiende bloemen, vlinders en ook libellen te zien.
Afgelopen vrijdag (21 november) zag ik nog diverse libellen vliegen, zoals deze bruinrode heidelibel.
Op een gegeven moment kwam de libelle wel erg dichtbij en ging afwisselend op m'n rugzak of op m'n hand zitten.
Ook vloog er nog een Atalanta.
Een mooi moment om een foto te maken.

Deze foto's zijn gemaakt in de buurt van het Gildehauservenn.
Twee dagen later zag ik ook nog bruinrode heidelibellen vliegen in de buurt van Barneveld.Atalanta gezien op 21 november


Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...