WELKOM OP WEBLOG 'WANDEL KIJK EN KIEK'
Het weblog met aandacht voor fotograferen, wandelen én fietsen

Op het weblog 'Wandel Kijk en Kiek' wil ik - Truus Wijnen - mijn passie voor wandelen, fietsen en fotografie graag met u delen.
Twente maar ook de Achterhoek zijn de streken waar ik veel op pad ben. Was het in eerste instantie met name wandelend, de laatste tijd ben ik ook regelmatig fietsend de omgeving aan het verkennen. Altijd gaat een fototoestel mee. Afwisselend de spiegelreflex- dan weer de compactcamera. De meeste foto's die hier geplaatst zijn dan ook tijdens één van die tochten gemaakt.
Ik organiseer regelmatig (foto-)wandelingen. Doorgaans in het oosten van het land. Heeft u ook zin om een keer mee te gaan dan bent u van harte welkom! Wandeldata alsmede nadere informatie over de diverse wandelingen zijn *hier* te vinden.
Weblog Wandel Kijk en Kiek bestaat al jaren en door de jaren heen zijn er vele berichten op geplaatst. Om het overzichtelijk te houden is er voor al mijn wandelingen nu een eigen weblog. Op dit Wandelweblog 'Over Wandelen Gesproken' zijn tientallen routes te vinden en regelmatig worden hier nieuwe wandelreportages en -routes bijgeplaatst.

De aandacht op dit weblog zal steeds meer verschuiven naar het fietsen maar blijft als hoofdthema het fotograferen houden. Eén en ander in de vorm van zowel (natuur-)foto's, fotoreportages of fotoseries, met als voorbeelden:
Maandag Wasdag
Op een Bankje
De Postbode van..


De foto's en artikelen op deze site hebben het Copyright Truus Wijnen. Wilt u info over de foto's/artikelen of ze ergens voor gebruiken, neem dan svp contact met mij op.


zondag 17 maart 2013

Lammetjes, paarden en herefords

Tussen de -verhuis- bedrijven door de afgelopen dagen toch nog op pad geweest.
Zo was ik voor een brainstorm-wandel-sessie op landgoed Twickel.
Heb er het - voor mij - eerste lammetje van het jaar op de foto gezet.
En ook de paarden ontkwamen er niet aan, klik en ze stonden er op.

 


Eenmaal weer thuisgekomen nog even het vrieskastje gefotografeerd.


De dag er na een stukje van een nieuwe wandelroute uitgeprobeerd.
Ben er tevreden over.
Het eerste gedeelte gaat via een mooi heidegebied. Er lopen ook Hereford-koeien.
 

Straks, als het weer wat mooier is zullen er vast nog vele foto's volgen.

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...