WELKOM OP WEBLOG 'WANDEL KIJK EN KIEK'
Het weblog met aandacht voor fotograferen, wandelen én fietsen

Op het weblog 'Wandel Kijk en Kiek' wil ik - Truus Wijnen - mijn passie voor wandelen, fietsen en fotografie graag met u delen.
Twente maar ook de Achterhoek zijn de streken waar ik veel op pad ben. Was het in eerste instantie met name wandelend, de laatste tijd ben ik ook regelmatig fietsend de omgeving aan het verkennen. Altijd gaat een fototoestel mee. Afwisselend de spiegelreflex- dan weer de compactcamera. De meeste foto's die hier geplaatst zijn dan ook tijdens één van die tochten gemaakt.
Ik organiseer regelmatig (foto-)wandelingen. Doorgaans in het oosten van het land. Heeft u ook zin om een keer mee te gaan dan bent u van harte welkom! Wandeldata alsmede nadere informatie over de diverse wandelingen zijn *hier* te vinden.
Weblog Wandel Kijk en Kiek bestaat al jaren en door de jaren heen zijn er vele berichten op geplaatst. Om het overzichtelijk te houden is er voor al mijn wandelingen nu een eigen weblog. Op dit Wandelweblog 'Over Wandelen Gesproken' zijn tientallen routes te vinden en regelmatig worden hier nieuwe wandelreportages en -routes bijgeplaatst.

De aandacht op dit weblog zal steeds meer verschuiven naar het fietsen maar blijft als hoofdthema het fotograferen houden. Eén en ander in de vorm van zowel (natuur-)foto's, fotoreportages of fotoseries, met als voorbeelden:
Maandag Wasdag
Op een Bankje
De Postbode van..


De foto's en artikelen op deze site hebben het Copyright Truus Wijnen. Wilt u info over de foto's/artikelen of ze ergens voor gebruiken, neem dan svp contact met mij op.


dinsdag 23 oktober 2012

De Postbode van...

De Postbode van ... een fotoserie van postbodes.

De postbode van Wedde.

"Ik ben nog één van de oudgedienden" vertelde deze postbode in het plaatsje Wedde in Groningen.
En die oude vertrouwde postbodes zie je steeds minder, dus toen ik de kans kreeg hem op de foto te zetten greep ik die direct.
Ik babbelde wat met hem en hij wees me de weg naar de spinkopmolen. Maar echt goed uitleggen hoe ik dan moest rijden dat kon hij niet, gaf hij eerlijk toe. "Want ik kom niet uut Wedde".
Maar ik moest dié kant op. En de foto op't internet zetten in de postbode-serie was ook goed.
Mooi, dat was dan geregeld.
Vriendelijk zwaaiend nam ik afscheid van hem en reed dié kant op.
De spinkopmolen heb ik nooit gevonden.

Wil je ook de andere postbodes in deze serie zien? Kijk dan  * hier * .

1 opmerking:

Aly zei

Ze zijn er dus nog Truus. De echte postbode.
Mooie serie :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...